kedd, október 11, 2011

Pancser

Mit adj isten, voltam olyan hülye, hogy eltüntettem egy egész mappát, az egyik legfontosabb mappát a gépemről. Egyik pillanatban még megvan, másikban pedig huss! Nincsen sehol. Próbálom visszaállítani, de... nem sok sikerrel, ám mégis sikerült pár finomságot megmentenem. ^^ Megpróbálok optimistán szemlélődni. Persze ezek csak kézzel meg nem fogható fájlok, de nekem akkor is fontosak, és most megint megtört ez az eset. Élni sincs kedvem. Hogy lehetek olyan balfasz, hogy kitörlök egy egész mappát? EGY EGÉSZ MAPPÁT TELE MUSE VIDEÓKKAL!!!!!! Komolyan mondom, mindjárt megölöm magam... És most Diaegóra - a gépem - is nagyon haragszom. Azt hiszem, nem is fogok vele csinálni semmit egy jó pár napig, illetve addig kénytelen vagyok vele dolgozni, amíg össze nem gyűjtöm megint a kis gyűjteményemet. Nem tudom eldönteni, hogy kit utálok most jobban, magamat vagy a világot vagy ezt a tetves gépet, hogy kitöröl olyat, amit álmomban sem akartam volna. Félrenyomtam volna? Talán. Megesik velem oly sokszor. Vagyis én vagyok a balfasz, hogy odalett egy évem munkája. Vagyis magamat kell utálnom. Még egy rovás az önutálati skálámon.



2 megjegyzés:

  1. Na, Piper, higgadj le, vegyél mély levegőt, aztán SZUSZAAAAAA :) Ha csak videók tűntek el, akkor nyugi, youtube-on biztos megtalálsz mindent, ami kell, ha nem, és valami fontosabb cucc is eltűnt, akkor ülj le, és próbálj meg megnyugodni :3
    Tanulság pedig: mindig legyen másolatod a legfontosabb cuccaidról :3 Pendrive, DVD, vagy sima CD, de legyen valahol. Pont az ilyen förtelmes alkalmakra kellenek.

    VálaszTörlés
  2. Egész éjjel nem aludtam, csak most délután - a reggel nyolcas előadásomra hősiesen bementem, a délutániakat kihagytam. :P

    Most már olyan... közömbös vagyok. Próbáltam recovery appel visszaállítani, és pár fájlt meg tudtam menteni, de az egész mappa eltűnt. De lehet, nem is én voltam a balfasz, mert barátnőm mesélte, hogy neki a gépe kitörölte magától vagy három évre visszamenőleg az összes képét. Most kezd megtelni, azért is ilyen hülye.

    Várom már szépen a szoctámos utalásomat, aztán veszek egy csomag írható dvd-t, olyan jó kis darabjaként 4GB-osat, és szépen kiírok mindent.

    Van pendrájvom, de nem elég, hogy mindent elmentsek, csak az írásaimat szoktam mindig elmenteni. De most majd kiírok mindent!

    egyébként van, amit már pótoltam, sőt újakat is szereztem, ami eddig még nem volt, de a kedvenc videómat - amit ide ki is tettem - már letörölték jutubról jogsértés miatt, és hülye Orbittal se tudok most már videókat kiragadni az oldalakról, pedig eddig ment.

    Na majd még okoskodom. :P

    VálaszTörlés