szerda, október 05, 2011

Unmázli

Őrizze meg az univerzum gyermeke az összes pozitív energiáját, és ne gondolkozzon negatívan, amikor azt kell látnia, hogy amelyik animét online szeretné megnézni eredeti japán hanggal és angol felirattal, azt rendszerint törlik hülye jutubtökfilkók mindenféle jogsértés miatt... Minek van akkor az a szar? Nagyokat sikkasztó hatalmi pozícióban tetszelgő emberekkel nem csinálnak semmit, akik ténylegesen vétenek a törvény ellen, de egy rohadt jó csatornát muszáj törölniük - sőt, egy csomót, és csak  a jókat -, csak mert voltak valakik olyan klasszak, hogy jó minőségben feltöltöttek valamit, hogy meg tudják osztani a többiekkel. Köztük velem is.
Most komolyan mondom, biztos milliós nagyságrendű bűnnel ért az fel, hogy feltöltött egy animét teljes egészében, ráadásul az openingeket és endingeket direkt kivágta az illető, hogy ne kössenek bele...

Szóval nem-tudom-ki, nagyon szépen köszönöm, hogy elrontottad az esti Sailor Moon S nézéseimet, pedig pont kezdtek izgik lenni a dolgok az évad közepe felé haladva... Úgy bírom, hogy mindig az kell nekem is, amit nem kaphatok meg. Letöltöttem két teljes sorozatot, csak foglalja a helyet, de mióta megvan minden, bele se szagoltam, nem, nekem újabb dolgokat kell keresni, hogy foglalkoztasson, de ha már megvan az összes fellelhető rész, akkor nem érdekel.

Utálom ezeket az online nézős dolgokat, mert sose tudom megnézni rendesen, hol a szar net, hol a megavideo hülye korlátja miatt, ha pedig letöltöm, teli lesz vele a gépem, de ráadásul akkor meg már nem is érdekel, ha rajta van a gépemen. Vannak tavalyról olyan filmjeim, amik szépen foglalják az 1 GB-jukkal a sok-sok helyet, de se kitörölni nem törlöm, se meg nem nézem. Fasza.

Fasza, hogy megint egy ilyen színvonalas és tartalmas bejegyzést sikerült hoznom - megint.




4 megjegyzés:

  1. Szép volt Piper!!!!! XXDXDXDXDDXD
    Egyébként 1. www.animedreaming.tv - itt tudsz nézni online animéket angol felirattal (azt nem ígérem, h a sailor moon fenn van, mert ugye elég régi, meg rengeteg országban licencelve van), de azért hajrá. :) Ha itt nincs, akkor www.cyber12.com - itt csak letölteni tudsz, de hátha. :)
    2. nem véletlen szedetik le youtube-ról az ilyeneket. Személy szerint én se szeretem, hogy felteszik az egészet, mert a youtube is olyan oldal, ahol regisztrálsz, és a saját videóidat töltöd fel. Ezek jobb esetben te általad készülnek, ergo te vagy a szellemi atyjuk, más esetben viszont ugye csak felpakolják oda a valahonnan lerippelt anyagot. Csak az a bibi, hogy ettől függetlenül az oldal szabályai szerint még mindig az ő szellemi termékének minősül az a vidi. És az ilyeneket nem szeretem ^^ Más eset, ha azért csinálsz egy oldalt, hogy a sok rajongónak elérhetővé tedd a vidit. :) Na, asszem túlmagyaráztam. Bocsi. :)
    Lényeg a lényeg, fel a fejjel, és hajrá Sailor Moon XDXDDXXD

    VálaszTörlés
  2. Mostanában csak a hülye nyavalygásaimat írom ki, ez nem állapot! XD

    A linkeket köszönöm, majd fel is derítem őket. :P

    Amúgy megértem, hogy mit mondasz, de vannak olyanok, akik direkt kiírják megjegyzéshez, hogy nem az övé a videó, és a többi, és a többi. Oké, hogy nem saját anyagot tölt fel, de végül is hányszor futunk össze manapság originális cuccokkal? Lehet, én rossz helyen kereskedem, de a jutubon is csak nagy százalékban olyan videókba botlom, ami nyilvánvalóan nem azé, aki feltöltötte. Csoda, hogy egy általad készített koncertfelvételt feltölthetsz akkor.

    Persze valamilyen szinten kár annak a DVD kiadónak vagy mit tudom én kinek, hogyha nem veszed meg legálisan, hanem megnézed, de nincs mindenkinek pénze arra, hogy fellelhessen ilyen régi és ilyen drága dolgokat.

    Én naiv vagyok, és a dolgot arról az oldalról látom, hogy feltöltenek nekünk valamit, hogy megnézhesse az is, aki nem tudja megvenni, és sehol máshol nem tud ráakadni, csak az interneten.

    Egyébként találtam egy oldalt, ahol fent van - ahogy láttam -, az összes rész, de angol szinkronnal, névátírással, és az meg förtelmes XD Szeretem az angolt, pontosabban a brit angolt, de ahogy ők meg az amcsik is kiejtik a japán szavakat, az valami katasztrófa.
    Most komolyan, életem egyik legrosszabb élménye volt, mikor a Sailor Moon openingjét hallottam angolra átírva. XD

    Szóval remélem, majd előbb-utóbb megint feltöltik, és gyorsan lecsapok rá, vagy majd ha lesz pénzem, úgyis meg fogom venni, Japánba amúgy is el akarok jutni még ebben az életemben, és ott meg tuti megvan angol felirattal. :P

    Amúgy köszönet, hogy hozzászólsz az ökörségeimhez. XD Sokkal jobbakat is tudok írni, nem is tudom, miért ment át a blogom nyavalygósdiba...

    VálaszTörlés
  3. XDXDXDXDXDDX
    1. Azért van a blogod, hogy azt írj oda, amit akarsz, ergo nyavalyogj csak nyugodtan :D
    2. Senki nem mondta, hogy én nem használom ki a net adta lehetőségeket. Az írás mellett filmkritikákat szoktam írni, és hát kettőt találhatsz, hogy hányszor megyek el moziba ^^ XD
    3. AZ összes anime szarul hangzik angol szinkronnal XD Én is csak eredeti japánul nézem, angol felirattal hozzá. Az legalább élvezhető. Meg még tanul is belőle vmit az ember.
    Amúgy én is el akarok jutni majd egyszer japóba, kérdés, hogy összejön-e, mert jó nagy vagyon kéne hozzá... meg először Chicagóba akarok kijutni, aztán jöhetnek a mandulaszeműek :3 XD

    VálaszTörlés
  4. Na már lecsekkoltam azt a filmkritikás blogot, és még bekukkantok még oda :P

    Amúgy engem Amerika már nem vonz... Nem írom ki ide, mert a végén jönnek bizonyos emberkék, és elvisznek, de megvan a magam véleménye róluk, és nem igazán kívánkozom közéjük. (Bár Jared Letóért kibírnám XD)

    Én még Írországot szeretem nagyon, talán jobban el szeretnék oda jutni, mint Japánba, meg közelebb is van. De van még sok szép hely, mondjuk ha rendes űrhajók lennének, nem ilyen állandóan hőpajzsleválósak, akkor felderíteném az űrt is nagyon szívesen. XD (Szeretem a sci-fit. :P)

    VálaszTörlés